Rödspätta panering recept

Panerad rödspätta med remouladsås

Panerad rödspätta med remouladsås

Panering. Panering. Hej vänner,. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat
Panerad rödspätta med remoulad

Panerad rödspätta med remoulad

Panering. 4 rödspättafiléer. Remoulad. Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättiksgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

ströbröd till panering. Har bläddrat lite i kokböckerna vi har här hemma och här kommer en bild på ett recept jag lagade förra veckan, Per Morbergs Rödspätta Grenoble
Rödspätta dubbelpanerad

Rödspätta dubbelpanerad

Doppa fisken i var och en för att skapa paneringen. Tina rödspättan. 6 st Rödspättafile. 1. 2. Tillaga Remouladsåsen
Panerad rödspätta med sötpotatis

Panerad rödspätta med sötpotatis

Panko är japanskt ströbröd, men det går också bra att använda vanligt ströbröd till paneringen. 450 g rödspättafiléer. 2 st sötpotatis à 400 g 3 msk olivolja flingsalt 2 st ägg 2 dl vetemjöl 3 dl pankoströbröd 450 g rödspättafiléer salt 1 dl rapsolja citronskivor 1 msk hackad dill 1 dl majonnäs 3 msk crème fraîche hela hackade saltgurkor
Helstekt rödspätta med grön sås

Helstekt rödspätta med grön sås

mjöl och ströbröd till panering. mjöl och ströbröd till panering. Härligt nystekta rödspättor. 2 portioner2 portionsstora rödspättor
Stekt rödspätta á la Meunière

Stekt rödspätta á la Meunière

Vi använder rågmjöl till paneringen, som både ger mer smak åt fisken och ger den en lite mer rustik ”look”
Panerad rödspätta

Panerad rödspätta

Vispa ägget. Häll upp mjölet på ett fat. Blanda curry, salt och ströbröd på ett annat fat. Vänd spättafiléerna i mjölet först därefter i uppvispat ägg och sist i ströbrödsblandningen
Gratäng med rödspätta och räkor

Gratäng med rödspätta och räkor

Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratäng med rödspätta och räkor