Häll över grädden, delade körsbärstomater och toppa med den rivna osten. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. Ställ in i ugnen och tillaga i 30 minuter tills osten fått en fin färg. 800 g rödspättafiléer. 150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer. 150 g ost riven
Ost. Ost. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen. 600 gram rödspätta. Bred ut stuvningen över fisken strö på ost, tillaga i ugn ca 15-20 minuter. 600 gram rödspätta
Börja med att hacka räkorna till fyllningen och blanda de med ost, dill och citronpeppar. Igår lagade jag i alla fall en god och enkel fiskgratäng på rödspätta
Söndag - Rödspätta med räkröra. Hon skulle vara där redan klockan tio, och vid den tiden är vi inte vakna, påklädda och har frukost i magen i vanliga fall på lördagar, så väckarklockan it was
Servera rödspättan med savoykål, matvete och strö över picklad rödlök. Det var gott men oj vad det luktade här hemma av parmesanosten som finns i såsen
Snabb rödspätta med färskt grönt och lime- och basilikasås. Sedan i torsdags har jag hunnit sitta i en park med en påse McDonalds-skräp, i en bil med en påse Burger King-skräp (grillat är förvisso godast men knappast lika bilvänligt, visade det sig) på en fest med härlig buffé, hemma i soffan med en orgie i rostat bröd, ost och marmelad samt på en indiskt hak med en Panir Tikka Masala
Rödspätta är en återkommande favorit. Strö över den rivna osten och lite oregano. Vill du inte använda grädde kan du istället ta ett extra ägg och lite mera ost