Under tiden så fräser du löken i olivoljan, när den är mjuk tillsätt haricotes vertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn
olivolja. Panerad rödspätta. Ringla över olivolja och blanda runt. Vänd varje rödspättafilé i ägget och sedan i mandel- och sesamblandningen, alternativt pensla filéerna med ägg och strö över av blandningen
Rödspätta. 600 g Rödspättafile. 5 msk Olivolja. 1. Tillbehör. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 2. Salta och peppra varje spättafilé efter smak
olivolja. 700 g hel urtagen och rensad rödspätta. Gör så här. En säker succé – när det ska vara klassiskt. Vi använder rågmjöl till paneringen, som både ger mer smak åt fisken och ger den en lite mer rustik ”look”
Hetta upp smör och olivolja i en stor stekpanna. 600-700 g fiskfilé (t ex rödspätta eller hälleflundra, inte alltför tunna filéer). 1 msk olivolja. 250 g körsbärstomater, med skaftet kvar 600-700 g fiskfilé (t ex rödspätta eller hälleflundra, inte alltför tunna filéer) 1,5 dl vetemjöl ca 50 g smör 1 msk olivolja 1,5 dl fiskbuljong, av tärning eller fond 3 msk marsalavin 2 msk persilja, finhackad 2-3 msk parmesanost, färskriven salt svartpeppar