Rödspätta med kantareller recept

Rödspätta med kantarellsås - Recept - Stowr

Rödspätta med kantarellsås - Recept - Stowr

Stek svampen i smör, salta, tillsätt mjölet och späd med mjölk och grädde under vispning, smula ner buljongtärningen och sjud i 3 minuter 2. Knäck ägget på en tallrik och vispa lite med en gaffel, lägg lite ströbröd på en annan tallrik, doppa fisken först i ägget sedan i ströbrödet och stek fisken, salta 3. servera fisken med kokt potatis och sås, och fräst spenat 600g rödspätta. 250 g kantareller
Louise spätta med kantareller och lingon

Louise spätta med kantareller och lingon

Ingredienser Rödspätta 600 gram rödspättafilé(er) 1 st gul lök(ar) 150 gram champinjoner 150 gram kantareller 2 msk rapsolja 2 msk smör 2 dl grädde 1 msk vitvinsvinäger 1 salt 1 vitpeppar 3 msk pepparrot , nyriven till garnering 3 msk dill , till garnering 100 gram lingon , tinade Tillbehör 650 gram potatis(ar) 1 salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Grön mat och dryck

Grön mat och dryck

Grillad Rödspättamed brynt smör majonnäs och syrade kantareller. Servera direkt med majonnäs, syrade kantareller och nykokt potatis
Gott tillbehör

Gott tillbehör

Stekt rödspätta panerad i mandelmjöl, kryddad med salt, peppar och Spireasdillmix. Stekt vitkål, zuccini och kantareller, det blev så gott och jag kryddade bara med lite salt och peppar och stekte det i smör

Spättafilé med kantarell

Här har ni en ljuvlig rätt medrödspätta. En supergod sås med scharlottenlök, vitt vin och grädda, stekta kantareller och potatis