Rödspätta mandelmjöl recept

Panerad Rödspätta m Remouladås

Panerad Rödspätta m Remouladås

Jag panerade rödspättan med mandelmjöl och riven parmesanost, kanongott. Vispa ägget lätt i en skål och blanda mandelmjöl och parmesan på en tallrik
Fiskpanering med kokos- och mandelmjöl

Fiskpanering med kokos- och mandelmjöl

Vi åt vår panerade rödspätta med blomkålsmos smaksatt med pestoost samt en remouladsås. Mandelmjöl,. Vi åt vår panerade rödspätta med blomkålsmos smaksatt med pestoost samt en remouladsås
Mandelpanerad fisk med remouladsås

Mandelpanerad fisk med remouladsås

I en annan tallrik, blanda mandelmjöl, riven parmesan, lite mer salt och peppar samt persilja. Ca 600 g vit fisk, tex torsk/rödspätta/sej. Ca 1 dl mandelmjöl. fiskpaneringremouladsåsRöror/Såsertorsktorskfilé Ca 600 g vit fisk, tex torsk/rödspätta/sej. Ca 1 dl mandelmjöl
Rödspätta med lchf panering

Rödspätta med lchf panering

Mandelmjöl. I skrivande stund håller jag på att förbereda dagens middag till Robin kommer hem, idag står det min favoritfisk på menyn, färsk panerad rödspätta med en kall dillsås och smörstekta haricots verts
Fisk på en torsdag, det funkar!

Fisk på en torsdag, det funkar!

Rödspättan är först doppad i ägg, sedan panerad i mandelmjöl, salt och peppar. Panerad rödspätta, dillsås och kokta ärtor/sockerärtor med smör samt citron
Gott tillbehör

Gott tillbehör

Stekt rödspätta panerad i mandelmjöl, kryddad med salt, peppar och Spireasdillmix. Till dagens middag gjorde jag detta goda tillbehör

Panerad rödspätta LCHF

Härlig lchf panerad rödspätta med en panering som är gjord på fibrex, fiberhusk, mandelmjöl samt sesamfrön

Mandelpanerad rödspätta med spenatsås och sparris

Men det blev otroligt gott ändå, och frågan är – varför har jag aldrig panerat i mandelmjöl förut. Igår lagade jag ett LCHF-inspirerat recept i form av mandelpanerad rödspätta med spenatsås och sparris

Dagens lunch

Rödspätta panerad i ägg, knäckebröd & mandelmjöl, samt citron, persilja, salt & peppar. ♥ Blomkålsris i en röra på tomatkross, paprika, pumpafrön & morot, samt cayennepeppar & oregano