Vi åt vår panerade rödspätta med blomkålsmos smaksatt med pestoost samt en remouladsås. Mandelmjöl,. Vi åt vår panerade rödspätta med blomkålsmos smaksatt med pestoost samt en remouladsås
I en annan tallrik, blanda mandelmjöl, riven parmesan, lite mer salt och peppar samt persilja. Ca 600 g vit fisk, tex torsk/rödspätta/sej. Ca 1 dl mandelmjöl. fiskpaneringremouladsåsRöror/Såsertorsktorskfilé Ca 600 g vit fisk, tex torsk/rödspätta/sej. Ca 1 dl mandelmjöl
Mandelmjöl. I skrivande stund håller jag på att förbereda dagens middag till Robin kommer hem, idag står det min favoritfisk på menyn, färsk panerad rödspätta med en kall dillsås och smörstekta haricots verts
Rödspättan är först doppad i ägg, sedan panerad i mandelmjöl, salt och peppar. Panerad rödspätta, dillsås och kokta ärtor/sockerärtor med smör samt citron
Men det blev otroligt gott ändå, och frågan är – varför har jag aldrig panerat i mandelmjöl förut. Igår lagade jag ett LCHF-inspirerat recept i form av mandelpanerad rödspätta med spenatsås och sparris
♥ Rödspätta panerad i ägg, knäckebröd & mandelmjöl, samt citron, persilja, salt & peppar. ♥ Blomkålsris i en röra på tomatkross, paprika, pumpafrön & morot, samt cayennepeppar & oregano