Panerad rödspätta med remouladsås. Korv i ugn med potatismos (önskat av barnen). Efter en god jul (i dubbel bemärkelse) är det nu dags att få lite vardag igen
Jo helt ok med två amningsstopp som inte alls blev där vi hade tänk (läs mysig restaurang/rastplats), panikskrik på motorväg gjorde att det första stoppet blev amning i bilen utanför vägkrog där Aramis fick njuta av korv och pommes och vi andra åt en trött rödspätta
For på affären och köpte rödspätta och snodde ihop detta. Jag och gubben for ju iväg på en liten fisketur och då kom svärföräldrarna förbi och fiskade, fikade och grillade korv
) Tisdag - HUSMAN/LÅNGKOK (fransk köttgryta på vin, afrikansk gryta med kanel & ingefära, Mexican chili, Coq au vin etc) Onsdag - ASIATISKT (wok av olika slag, Fläskwok med grönsaker, sesamnudlar, indisk curry, grön curry thai mm) Torsdag - FETA FISKDAGEN (laxpasta, thaifiskbullar m ris, fylld rödspätta, lax m broccoli i ugn, rökt sik mm) Fredag - spaghetti bolognese (standard i vår familj) Lördag - barnen får köttbullar och vi äter stekt/grillad köttbit med grönsaker och olika såser mm sent Söndag - pasta av något slag En nyhet på schemat är att vi efter hårda förhandlingar där jag slänger in pepparrot och rå lök allt oftare byter lördagens köttbit mot fisk och skaldjur