Rödspätta grenoble recept

Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

Har bläddrat lite i kokböckerna vi har här hemma och här kommer en bild på ett recept jag lagade förra veckan, Per Morbergs RödspättaGrenoble
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

Ta upp rödspättan och håll fisken varm i ugnen i långpanna. Lägg rödspättan på varma tallrikar och häll över rödbetsblandningen
Rödspätta Grenoble

Rödspätta Grenoble

Ett recept från Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Gott med fisk till middag, det var länge sedan
Per Morbergs rödspätta grenoble

Per Morbergs rödspätta grenoble

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Garnityr 300 gram inlagda rödbetor 100 gram smör 1 burk(ar) kapris , ca 55 gram 1 kruka(or) dill Rödspätta 600 gram rödspättafilé(er) 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 0 st salt 1 smör 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram potatis(ar) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Per Morbergs rödspätta grenoble

Per Morbergs rödspätta grenoble

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Garnityr 300 gram inlagda rödbetor 100 gram smör 1 burk(ar) kapris , ca 55 gram 1 kruka(or) dill Rödspätta 600 gram rödspättafilé(er) 1 dl vetemjöl 2 dl ströbröd 0 st salt 1 smör 0 st svartpeppar Tillbehör 800 gram potatis(ar) Köp receptet Näringsvärde Kcal

Per Morbergs rödspätta grenoble

Rödspätta. Ta upp rödspättan och håll fisken varm i ugnen i en långpanna. Lägg rödspättan på tallrikar och häll över rödbetsblandningen

Per Mobergs – Rödspätta Grenoble

The post Per Mobergs – RödspättaGrenoble appeared first on Matkonsulten.  Rödspätta .  Ta upp rödspättan och håll fisken varm i ugnen i långpanna

Rödspätta Grenoble.

Ok så häromdagen så bläddrade jag runt och råkade fastna på “Vad blir det för mat. ”. Jag stör mig verkligen på herr Morberg av flera anledningar men vi ska inte fokusera för mycket på det