1/2 dl créme fraiche. 1/2 dl créme fraiche. Hej vänner,. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat
800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. 800 g rödspättafiléer2 dl crème fraiche1 msk kaviar1 dl färsk dill hackad2 st salladslök1,5 dl grädde120 g körsbärstomater0,5 tsk salt smaka av1 krm nymalen svartpeppar150 g ost riven. Ställ in ugnen på 175 grader (varmluft) Rör ihop crème fraiche med finhackad dill och salladslök, kaviar och kryddor. 800 g rödspättafiléer. 2 dl crème fraiche. 800 g rödspättafiléer. 2 dl crème fraiche
4 600 g rödspätta 900 g fast potatis buketterna av 1 broccoli 100 g sugarsnaps 2 ägg 1 1/2 dl ströbröd 1 1/2 msk curry 1 tsk salt 2 krm peppar 2 msk smör eller margarin citronklyftor till servering Räk- och dillröra 1 burk räkor i lake 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 2 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blanda i en skål med majonnäs, crème fraiche och dill. 8 st rödspättafilé. Vänd fisken i mjöl, uppvispat ägg och till sist i ströbröd kryd-dat med salt, peppar och curry
När jag åt resterna till lunch dagen efter gjorde jag en romsås till (creme fraiche, stenbitsrom och vitpeppar) eftersom smöret ju hade gottat in sig i fisken