KapriskrusbärSaltgurkaLite dillyoghurt (2dl Turkisk yogurt, 4msk finskuren dill, 1tsk Vittvinsvinäger, 1tsk Dragon, havssalt & vitpeppar från kvarn)Såhär kan man göra
Koka rotfrukterna till crèmen i buljong med dragon, salt och peppar. 4 st rödspättafilé. 3 st dragon. Knäck ägget i en form, salta och peppra och vispa ut ägget
4 900 g fast potatis 1 kruka färsk dragon 1 purjolök ca 500 g rödspätta 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vispgrädde skalet och saften från 1 citron 75 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Varva sedan friterad rödspätta, fänkål, örter och mer remoulad. Plocka i dragonen och dillen i mindre buketter blanda med ett par droppar olivolja och några droppar citron Fritering
)600 g rödspätta10 cm purjolök1 st röd paprika1 st morot2½ dl créme fraiche1-2 dl vispgrädde1 skvätt vin - efter smak100 g skalade räkor2-3 msk tomatpuré2 msk hummerfond2-5 tsk curry - helt efter smak1-2 tsk dragon - håll balansen mot curry, hälften dragon mot currysalt & peppar - efter smakSätt ugnen på 200 grader. 600 g rödspätta. 1-2 tsk dragon