Blanda majonnäs, dijonsenap, gräslök och persilja i en skål. Panerad rödspätta. Vänd varje rödspättafilé i ägget och sedan i mandel- och sesamblandningen, alternativt pensla filéerna med ägg och strö över av blandningen
Rödspätta. Lägg i en matberedare tillsammans med basilika, dijonsenap, olivolja, citronskal- och saft från en 1/2 citron, salt och peppar efter smak och mixa samman till en pestoliknande konsistens. 600 g Rödspättafile
Rödspätta är så gott, om du får tag på en stor en, runt 1 kilo, så är det perfekt för 2 personer. 1 rödspätta ca 1 kg. 1 tsk dijonsenap. 1 rödspätta ca 1 kg. 1 tsk dijonsenap
Panerad rödspätta. Panerad rödspätta. Kall sås2 dl gräddfil1 dl majonäs2 tsk dijonsenap2-3 msk finhackad gräslök3 msk finhackad dill1-2 vitlöksklyftorsalt & pepparBlanda alla gräddfil, majonäs och resten av ingredienserna och smaka av med kryddor. 4-5 rödspättafiléer 1 vispat ägg2 dl vetemjöl2 dl ströbröd Vispa ägg i en vid skål, häll upp mjöl och ströbröd på fat och doppa rödspättafiléerna först i mjöl, vispat ägg och till sist ströbröd. 2 tsk dijonsenap. 4-5 rödspättafiléer 1 vispat ägg
Rör ner smör, pepparrot och dijonsenap. Här har jag serverat rödspättan med potatismos spetsat med pepparrot och en god remouladsås med curry, där jag även blandat i ärter och morötter
Salt och peppra fisken och pensöa sedan på med dijonsenap. 600 gram färsk eller fryst torsk, sej, kolja eller rödspätta. 2 msk dijonsenap. 600 gram färsk eller fryst torsk, sej, kolja eller rödspätta. 2 msk dijonsenap