Rödspätta dijonsenap recept

Friterad rödspätta med tartarsås.

Friterad rödspätta med tartarsås.

Friterad rödspätta, potatispuré & en tartarsås. 4 rödspättafiléer färska (ca 150-165 gram). 1 tsk dijonsenap. 4 rödspättafiléer. 1 tsk dijonsenap
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Helstekt rödspätta med grön sås

Helstekt rödspätta med grön sås

1 tsk dijonsenap. 1 tsk dijonsenap. Härligt nystekta rödspättor. 2 portioner2 portionsstora rödspättor. 1 uppvispat ägg
Rödspätta med salsa verde och rostad potatis

Rödspätta med salsa verde och rostad potatis

Rödspätta. Lägg i en matberedare tillsammans med basilika, dijonsenap, olivolja, citronskal- och saft från en 1/2 citron, salt och peppar efter smak och mixa samman till en pestoliknande konsistens. 600 g Rödspättafile
Hemmagjord fish and chips

Hemmagjord fish and chips

- Dijonsenap. - Dijonsenap. - 300-400 gram rödspätta filéer (som paneras, inte friteras. 300-400 gram rödspätta filéer (som paneras, inte friteras
Smörrebröd "Stjerneskud"

Smörrebröd "Stjerneskud"

Varva sedan friterad rödspätta, fänkål, örter och mer remoulad. 1 msk dijonsenap. Remoulad 1 dl picklade grönsaker 2 msk purjolök, strimlad 1 dl majonnäs 1 msk dijonsenap citronsaft 1 msk curry
Smörrebröd med stekt spätta

Smörrebröd med stekt spätta

Stek rödspättan i smör. 250 g panerad rödspätta. 1 msk dijonsenap. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 250 g panerad rödspätta 2 msk Arla® Klarifierat Smör 4 skivor danskt rågbröd. 50 g Kvibille® cheddar riven ½ dl Arla Köket® vispgrädde 1 äggula 1½ dl rapsolja ½ tsk salt 2 msk vitvinsvinäger 1 tsk pressad citron 1 msk dijonsenap Syrad rödlök
Fiskinspiration som present

Fiskinspiration som present

Nu har jag lagat den goda rätten två gånger, både med rödspätta och torsk. 3 msk dijonsenap. 3 msk dijonsenap
Rödspätta, potatis & kall sås

Rödspätta, potatis & kall sås

Panerad rödspätta. Panerad rödspätta. Kall sås2 dl gräddfil1 dl majonäs2 tsk dijonsenap2-3 msk finhackad gräslök3 msk finhackad dill1-2 vitlöksklyftorsalt & pepparBlanda alla gräddfil, majonäs och resten av  ingredienserna och smaka av med kryddor. 4-5 rödspättafiléer 1 vispat ägg2 dl vetemjöl2 dl ströbröd Vispa ägg i en vid skål, häll upp mjöl och ströbröd på fat och doppa rödspättafiléerna först i mjöl, vispat ägg och till sist ströbröd. 2 tsk dijonsenap. 4-5 rödspättafiléer 1 vispat ägg
Panerad fisk med Coleslaw

Panerad fisk med Coleslaw

Idag panerade och stekte vi rödspätta som serverades tillsammans med kokt potatis. Rödspätta. 1 msk Dijonsenap. 1 msk Dijonsenap
Fiskgratäng med tomattäcke

Fiskgratäng med tomattäcke

Salt och peppra fisken och pensöa sedan på med dijonsenap. 600 gram färsk eller fryst torsk, sej, kolja eller rödspätta. 2 msk dijonsenap. 600 gram färsk eller fryst torsk, sej, kolja eller rödspätta. 2 msk dijonsenap