Panera rödspätta i mjöl, ägg och ströbröd. Blanda ner dill, pepparrot, citronskal och svartpeppar. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera 700 g rödspätta. 1 msk rivet citronskal. 1 citron
Strö över lite finhackad persilja och servera med kokt eller pressad potatis och citronklyfta. citron. Skölj och torka av rödspättorna med ett hushållspapper
Smaka av med salt, peppar och citronsaft. Så enkelt och så gott, rödspätta fylld med stekt purjolök och en sås gjord på matlagningsgrädde och fiskfond över
2 tsk pressad citron. 2 tsk pressad citron. Hej vänner,. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat
I receptet använder jag mig av en smaksatt honung med citron som jag fått vid något tillfälle. Efter att ha ätit panerad rödspätta i hela mitt liv kände jag att det var dags att göra något annat med den platta fisken
Blanda majonnäs med curry, hackad lök och ättigsgurka, dill och smaksätt med lite citron och salt. Servera spättan på ett grovt bröd med remouladen, lite sallad, citron och dill
Under tiden så fräser du löken i olivoljan, när den är mjuk tillsätt haricotes vertes och låt det få lite lätt färg, pressa över citronsaften, krydda med cayennepeppar, salt & peppar från kvarn