Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Eftersom rödspättafilén är så pass tunn går den fort att steka. Rödspättafilé, ca 600 gram. Knappt 0,5 dl bostongurka eller finhackad smörgåsgurka. 0,5 dl bostongurka eller finhackad smörgåsgurka
I väntan på nyfångad abborre steker vi en riktigt fin rödspätta. 2 msk bostongurka. 2 msk bostongurka. Drömmer om Öregrund, sol, bad och pinfärsk strömming
For på affären och köpte rödspätta och snodde ihop detta. Baconmos med rödspätta och remouladsås 4 port Baconmos 1 kilo kokt potatis 1 pkt bacon 1 halv hackad rödlök 1 dl grädde 1 äggula och en stor klick smör Gör så här Stek baconet knaprigt. Reumoladsås 1 dl majonäs 1 dl creme fraiche 1 msk pressad citron 1 tsk fransk senap salt peppar ½ tsk gurkmeja 2 msk bostongurka 1 msk kapris 2 msk persilja 1 hackat hård kokt ägg Gör så här Blanda majonäsen och creme fraiche (ej lätt). 2 msk bostongurka
Blanda samman gräddfilen, majonäsen och bostongurkan. 500 gram vit fiskfilé, exempelvis torsk, sej eller rödspätta. 1 dl Bostongurka. 500 gram vit fiskfilé, exempelvis torsk, sej eller rödspätta. 1 dl Bostongurka