Rödspätta bostongurka recept

Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Blanda ihop majonnäs, creme fraiche och bostongurka och tillsätt den avsvalnade löken. Något som går förhållandevis fort är panerad rödspätta
Fish'n'chips med rödspätta

Fish'n'chips med rödspätta

2-3 färska rödspättafilér. 1 dl bostongurka. Skala, dela och fritera potatisen. Frityrsmet. Blanda torra ingredienser, blanda sen ner resten
Hemlagad remouladsås

Hemlagad remouladsås

Till detta vill man ju helst ha en nystekt rödspätta, men det smakar fantastiskt gott även med stekta fiskpinnar och hemlagat mos och gröna ärtor, kalas
Panerad fisk med kall dillsås

Panerad fisk med kall dillsås

4 torskfiléer (alt rödspätta) 1 ägg ca 0,75 dl vetemjöl ca 2 dl pankoströbröd 1 msk citronsaft 1 tsk örtsalt 1 tsk svartpeppar matolja, till stekning. 1Kall dillsås3 dl gräddfil 1 dl filmjölk 0,5 dl majonnäs 1 dl bostongurka 1 kruka färsk dill, finskuren 1 msk citronsaft 1 tsk salt 1 tsk strösocker 0,5 krm svartpeppar
Hemmagjord fish and chips

Hemmagjord fish and chips

- Bostongurka. Bostongurka. - 300-400 gram rödspätta filéer (som paneras, inte friteras. - 1 burk bostongurka. 300-400 gram rödspätta filéer (som paneras, inte friteras. 1 burk bostongurka
Pankopanerad spätta med remouladsås

Pankopanerad spätta med remouladsås

rödspätta. -Mama Skogly ♥ rödspätta. 1 msk bostongurka. 1 msk bostongurka. Jaha. Det här blev jättegott. Och enkelt var det
Remouladsås

Remouladsås

3-4 msk bostongurka. Rör ihop såsen och smaksätt försiktigt med salt och peppar. Låt såsen mogna någon timme innan den serveras

Stekt rödspätta med remouladsås

Eftersom rödspättafilén är så pass tunn går den fort att steka. Rödspättafilé, ca 600 gram. Knappt 0,5 dl bostongurka eller finhackad smörgåsgurka. 0,5 dl bostongurka eller finhackad smörgåsgurka

Spätta till middag

For på affären och köpte rödspätta och snodde ihop detta. Baconmos med rödspätta och remouladsås 4 port Baconmos 1 kilo kokt potatis 1 pkt bacon 1 halv hackad rödlök 1 dl grädde 1 äggula och en stor klick smör Gör så här Stek baconet knaprigt. Reumoladsås 1 dl majonäs 1 dl creme fraiche 1 msk pressad citron 1 tsk fransk senap salt peppar ½ tsk gurkmeja 2 msk bostongurka 1 msk kapris 2 msk persilja 1 hackat hård kokt ägg Gör så här Blanda majonäsen och creme fraiche (ej lätt). 2 msk bostongurka

Sesampanerad fisk

Blanda samman gräddfilen, majonäsen och bostongurkan.  500 gram vit fiskfilé, exempelvis torsk, sej eller rödspätta. 1 dl Bostongurka. 500 gram vit fiskfilé, exempelvis torsk, sej eller rödspätta. 1 dl Bostongurka

Hemgjord remouladsås

Servera den exempel till panerad rödspätta, potatis och en citronklyfta. ½ dl bostongurka. ½ dl bostongurka