Rödspätta ägg recept

Panerad rödspätta med romröra

Panerad rödspätta med romröra

Vispa äggen lätt. Vänd filéerna först i mjölet, sedan äggvispet. Panerad rödspätta (ca 4 potioner). 2 ägg. Panerad rödspätta (ca 4 potioner). 2 ägg 1 dl vetemjöl
Panerad rödspätta med remouladsås

Panerad rödspätta med remouladsås

Blanda allt utom ägg i en tallrik. Vispa upp ägget i en annan tallrik. Värm en stekpanna på hög värme och lägg i smör och olja
Friterad rödspätta med tartarsås.

Friterad rödspätta med tartarsås.

Vispa upp äggen & häll på en tallrik. Friterad rödspätta, potatispuré & en tartarsås. Vänd fisken först i mjölet, sen i ägget & sist i panko
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Panerad rödspätta med dansk remouladsås

Först vänder man fisken i mjöl, sedan över i ägg och därefter ner i ströbrödet. Något som går förhållandevis fort är panerad rödspätta
Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Panerad rödspätta med dillig sås och kokt potatis

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Dillig sås 2 dl matyoghurt 2 msk majonnäs 1 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) dill 0 st salt 0 st svartpeppar Fisk 600 gram rödspättafilé(er) 2 st ägg 2 dl ströbröd 0 st salt 0 st svartpeppar 0 st olivolja 0 st smör Sallad 0,5 st isbergssallad 0,5 st rödlök(ar) 2 stjälk(ar) selleri 0 st olja 0 st vinäger Tillbehör 800 gram potatis(ar) 0,5 st citron(er) Köp receptet Näringsvärde Kcal
Panerad rödspätta med remoulad

Panerad rödspätta med remoulad

 Panera spättan i mjöl, följt av uppvispat ägg och till sist ströbröd.   4 filéer rödspättaPanering. 1 ägg, mjöl, ströbrödRemoulad
Currypanerad rödspätta med krämig räk- och dillröra

Currypanerad rödspätta med krämig räk- och dillröra

4 600 g rödspätta 900 g fast potatis buketterna av 1 broccoli 100 g sugarsnaps 2 ägg 1 1/2 dl ströbröd 1 1/2 msk curry 1 tsk salt 2 krm peppar 2 msk smör eller margarin citronklyftor till servering Räk- och dillröra 1 burk räkor i lake 1 dl crème fraiche 1/2 dl majonnäs 2 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Currypanerad rödspätta med räkröra

Currypanerad rödspätta med räkröra

Vänd fisken i mjöl, uppvispat ägg och till sist i ströbröd kryd-dat med salt, peppar och curry. Lägg upp på smörpapper för att torka på ytan
Rödspätta med citronsås

Rödspätta med citronsås

mjöl, ägg och ströbröd eller panko till dubbelpanering. Salta och peppra spättafiléerna och lägg ihop dem två och två
Rödspätta med rotfrukter

Rödspätta med rotfrukter

Knäck ägget i en form, salta och peppra och vispa ut ägget. Panera filéerna i ägg och mjöl två omgångar
Panerad Rödspätta m Remouladås

Panerad Rödspätta m Remouladås

Vispa ägget lätt i en skål och blanda mandelmjöl och parmesan på en tallrik. ) Till middag idag blev det panerad rödspätta med remouladsås och blomkålsmos
Panerad rödspätta med remoulad

Panerad rödspätta med remoulad

Panera spättan i mjöl, följt av uppvispat ägg och till sist ströbröd. 4 rödspättafiléer. 1 ägg. 1 ägg 1 dl mjöl 1 dl ströbröd