Smördegsinbakad getost med karamelliseradrödlök och babyspenat. Skär en rödlök i tunna skivor. Så här kan det bli när man äter middag på tu man hand - med sig själv
Kryssa potatisarna och fyll dem med getosten och spenatlöken. 11-2 rödlökar (beroende på storlek). 180 g getost, chèvre. 12 sötpotatisar 1-2 rödlökar (beroende på storlek) 2 msk smör, att steka i 0,5 krm kanel 2 krm salt 1 krm chiliflakes 80 g getost, chèvre 2 l spenatblad, löst packadeSätt ugnen på 200 grader
tomatsås (jag hade färdig pastasås på burk), 1-1,5 l kantareller som du steker först i het stekpanna så att vattnet går ur, sedan i smör, skivad röd lök, getost. 1-1,5 l kantareller som du steker först i het stekpanna så att vattnet går ur, sedan i smör, skivad röd lök, getost
Jag tog en påse sallad och till den rödlök som först fått ligga en stund i vit balsamvinäger. Till detta, strödde jag över rostade valnötter, smulad getost och hallon
Dela tomaterna och skala och skiva rödlöken. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Mer karamelliserad rödlök åt folket. Skala, halvera och skär rödlöken i tunna skivor. 2 rödlökar. 50 g getost av chèvretyp. 2 rödlökar 1/2 msk smör. 50 g getost av chèvretyp
Dressa pizzan med tomatsåsen tunt och smula över getosten, obs. 2dl Tomatsås med Chili och Vitlök, (unna dig en färdigköpt)200g Getost, smulad1dl Inlagd röd paprika, skurn i grövre bitar8st Skivor Italiensk Milanosalami1st Rödlök, skivadLite goda oliver0,5tsk OreganoRuccolasalladSvartpepparOlivolja & Balsamicovinäger till serveringenSåhär kan man göra. 200g Getost