6 1 kg rödkål 3 morötter 1 dl rostade solrosfrön Dressing 1 1/2 tsk grov osötad senap 2 msk vinäger, gärna balsamvinäger eller äppelcidervinäger 1 tsk flytande honung 1 dl neutral olja ca 1 tsk salt 1/2 tsk nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Denna rödkålssallad hittade jag på ICA. Toppa med solrosfröna. 1,5 tsk grovkornig senap, 2 msk vit balsamvinäger, 1 tsk flytande honung, 0, 75 dl neutral olja samt lite salt och nymalen svartpeppar. 1,5 tsk grovkornig senap
Blanda senap, vinäger och honung i en skål. Vispa i oljan droppvis och smaka av med salt och peppar. Blanda kål och morötter med dressingen, strö över solrosfrön och servera
Lägg upp salladen med rotfruktsstavar, apelsinfiléer och mandlar och servera eventuellt med bröd. Vispa ihop vinäger, senap, honung och olivolja, salta och peppra och blanda ner det i kålen
Strimla rödkålen och blanda med olja, vinäger, honung, senap, salt och peppar. 1 tsk senap. Stek baconet knaprigt, helt eller i bitar, och låt rinna av på ett hushållspapper