Rödkålssallad med persiljerötter och apelsin till 4 personer (Och då lär ingen av er bli mätta. ) 400 g rödkål 1 liten rödlök (i mesta laget, räcker med 1/2) 2 msk persilja 1 msk äppelcidervinäger 1 tsk dijonsenap 1 tsk honung 1 msk olivolja havssalt peppar 4 persiljerötter 1 msk olivolja 2 apelsiner 50 g mandlar 4 skivor bröd Parmaskina (ingår inte i ursprungsreceptet) Skala och skär rötterna i avlånga stavar, gnid in dem i olivolja och salta och peppra. 1 tsk dijonsenap
Särskilt den kalla såsen med mild smak av dijonsenap och en liten underton av honung. Tilll 4 portioner4 bitar laxfiléRödkålssalladca 1/4 rödkålshuvud2 apelsiner2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 tsk dijonsenapKall sås. 2 dl crème fraîche1-2 tsk dijonsenap1-2 tsk flytande honungUgnsstek laxfiléerna med massor av citronpeppar och lite flingsalt
Rödkålssallad. Rödkålssallad. Dijonbiffar med matig rödkålssallad och fetaost (6 port). 2 msk dijonsenap. Så blev det dags att göra slut på rödkålshuvudet som vi påbörjade till risotton som jag delade med mig av i måndags
Färsbiffar med en krämig sås och en syrlig rödkålssallad blev en perfekt kombo. blanda 700 gram nötfärs med 1 ägg, 1/2 gullök, dijonsenap, salt och peppar
Rödkålssallad med dill och kummin. Rödkålssallad med dill och kummin. 1 msk dijonsenap. 1 msk dijonsenap. *Det här inlägget är i samarbete med *Pulled Oats*