Finhacka vitlök. rödingfiléer. 3 Torka av rödingen med hushållspapper. 4 Fräs lök, vitlök och fänkål i het panna i olja i några minuter. 6 Drag skinnet av rödingen och fördela fisken på fyra tallrikar. 1 st vitlöksklyfta
Smält smöret ihop med vitlöksklyftan. Röding. Skala lökarna, hacka fänkål, schalottenlök och vitlök. Glöm inte att matsortera skal från lök och vitlök för en mer hållbar matlagning, och njut av dina goda helgrätt
Finhacka lök och vitlök. Lägg då ner smör, lök och vitlök. vitlöksklyfta. Salta rödingen och stek den i olja cirka 2 minuter på skinnsidan. Lägg upp rödingen på 4 tallrikar. rödingfiléer a 170 gram - med skinn
1 msk hackad vitlök. Hetta upp en stekpanna till medelhög värme med oljan, lägg i purjolök, gul lök, salt/peppar och timjan, fräs tills löken blir genomskinlig och mjuk, tillsätt vitlöken och fräs 2 minuter till. 225g rödingfilé. 1 msk hackad vitlök. 225g rödingfilé
Ringla över olja och strössla över finhackad vitlök, rosmarin, chiliflakes och flingsalt. röding, en hel liten filé per person eller ½ om filéerna är något större
Blande de finhackade örterna med citronskalet och pressad vitlök. eller var det för att de hade extrapris på MAXI på färsk röding från Landön som vi hade fiskarna hemma