Blanda senap, socker, salt, peppar och vinäger i en bunke. Servera rödingen i tunna skivor tillsammans med citronklyftor, hovmästarsås och crème fraichesås med citron
Blanda äggula, vinäger och senap och vispa med elvisp i rapsolja lite i taget. rödingfiléer. 3 Torka av rödingen med hushållspapper. 6 Drag skinnet av rödingen och fördela fisken på fyra tallrikar. 1 msk vitvinsvinäger
Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion. På med matolja på en plåt, vänd rödingfiléerna på plåten så de får olja runt om
Koka upp vinäger, socker, vatten och peppar. Lägg rödingen på en plåt och häll över olivolja. Servera rödingen med lite av krondillsgrädden, den hyvlade sparrisen, de picklade kantareller, forellrom och fänkålsdill
Salta, peppra och häll på vinägern och låt den koka in i svampen. Jag har sån tur att jag har jägare/fiskare i Familjen, så förråden av röding och öring fylls på lite då och då när det är älgjaktstider
Koka den i vinägern några minuter. Servera rödingen med brynt mandelsmör, grillad bellaverde, citron, kokt färskpotatis och röd mangold, garnera med körvel
Salta och droppa på lite olja på rödingen och lägg på en plåt. Så här gör du 45 minuter Skiva schalottenlöken och lägg i en kastrull med vinet och vinägern. Baka rödingen till den är innetemperatur 38°. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 100 2 rödingfiléer. 3 msk vitvinsvinäger
Tillsätt sen resten av ingredienserna (utom vinägern) samt de avångade linserna. 2msk rödvinsvinäger. Låt småsjuda under lock i 20 minuter, ta bort från värmen och häll i vinägern. 225g rödingfilé. 2msk rödvinsvinäger. 225g rödingfilé
Vispa ihop vinäger, olivolja och socker och vänd samman med grönsakerna. Röding. Pensla rödingfiléerna på köttsidan med sesamoljan och strö över sesamfrön