Tomat/oliv/haricots verts. Ta i haricots verts, oliver och tomaterna och rör om försiktigt. Fördela tomaterna runtom fisken och smula över fetaost och pepparrot
Skiva tomaterna och lägg dem i och runt om fisken i formen. 1 kg röding eller öring. 3 tomater. Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den
Skiva tomaterna och lägg dem i och runt om fisken i formen. 1 kg röding eller öring. 3 tomater. 1 kg röding eller öring 3 tomater 1/2 pkt fryst dill Smör Salt Peppar Citronpeppar Fiskkrydda 3 dl vispgrädde
Den vackra och smakrika romanescon, rödlöken, tomaterna och dillen kom från ekologiska odlaren Ås Trädgård, så det här är verkligen en måltid med den bästa näring och smak jag kan tänka mig
Servera med risotto, citron och tomater. 4 st rödingfiléer. Koka upp vatten och buljongtärningar. Skala och hacka löken och fräs i en kastrull utan att den får färg
Krämig röra med rökt röding1 stor rökt röding1 liten purjo2 tomater1 creme fraichepersiljasalt och pepparBena ur fisken och mixa köttet tillsammans med löken och tomaterna i en mixer. 2 tomater
Röding är fint också men lax måste jag erkänna att jag inte är så förtjust i så när jag trodde de var laxfiléer jag hade i frysen som visade sig vara torskrygg blev jag himla glad
I receptet har jag skrivit lax eftersom jag använt det tidigare och det var betydligt enklare än att rensa, filéea och plocka ut varenda ben ur flera rödingar men det gör man naturligtvis som man vill