Servera med kokt färskpotatis, smält smör, flingsalt och pressad citron. smält smör. 5 st rödingfilé. 50 g smör. 5 st rödingfilé hela och rensade 2 st citron 50 g smör Tillbehör färskpotatis kokt smält smör flingsalt citron
Gör så här Gnid in rödingfiléerna med olja. Bryn smöret i en kastrull. Häll över det brynta smöret. 2 putsad och skinnfria rödingfiléer. 50 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 putsad och skinnfria rödingfiléer 1 tsk olivolja 1 tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 25 g forellrom 12 kvistar färsk dill Rub
smör. Röding blev det dagen till ära och sen hade pappa köpt med sig en tårta från Stigs. Fyll buken med några rejäla klickar äkta smör och hela dillkvistar
Ta sedan smörklickar och lägg i, ovanpå och runtom fisken. Smör. 1 kg röding eller öring. Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den
Låt smöret bli ljusbrunt i en panna. 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar. 1smör. 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar
Rödingen har jag stekt i rikligt med smör (margarin är en styggelse) med bara salt och peppar. Smält smör i het panna och lägg i fisken med skinnsidan neråt, när man ser att den stekt nästan igenom vänder man och steker två minuter på andra sidan utan att flytta runt fisken i pannan
Smörj en ugnsfast form och placera rödingfiléerna i formen. Ugnsbakad röding. Servera rödingfiléerna med pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak
Rör ner smörsmör och äggulor. Dela rödingfiléerna på längden, salta och peppra. Smörj åtta portionsformar (à ca 2 dl). 4 rödingfiléer utan skinn à 180 g. 50 g smör
Smör. bitar rödingfilé (eller lax. bitar rödingfilé (eller lax. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min. eller stek, rödingfiléerna till 46 grader innertemperatur. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min