Koka upp crème fraiche, grädde och senap. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1930 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar. 2 tsk dijonsenap
Mixa dill, senap och olja till en slät sås och ringla den över salladen. Strö ett tunnt lager av salt, socker och peppar över rödingen och låt den ligga och dra några minuter
Blanda senap, socker, salt, peppar och vinäger i en bunke. Servera rödingen i tunna skivor tillsammans med citronklyftor, hovmästarsås och crème fraichesås med citron
Blanda äggula, vinäger och senap och vispa med elvisp i rapsolja lite i taget. rödingfiléer. 3 Torka av rödingen med hushållspapper. 6 Drag skinnet av rödingen och fördela fisken på fyra tallrikar. 1 tsk dijonsenap
Blanda rapsolja, äppelcidervinäger och grovkorning senap efter smak. Gravad röding. Skiva upp rödingen. Servera tillsammans med den gravade rödingen och salladen
Blanda vatten och senap till en sås och ringla över. I gravad röding. Inget fel på kusinen från landet, men rödingen med sitt rödare kött, blir så mycket mumsigare tycker jag
Lägg lök, senap och vinäger i en kastrull och pressa över saften från citronen. Röding som har blivit en trendfisk på restaurang är toppen att även tillaga hemma
Mosa/pressa vitlök efter behag (vilket i min värld innebar en solovitlök) och blanda två äggulor, sambal oelek efter behag, två teskedar dijonsenap och lite citron
Lax, Sik eller Röding blir också bra. 1 tsk Fransk Senap. 1 tsk Fransk Senap. Högtid för matälskare. Påsk är en perfekt helg för oss som njuter av livet på Lågkolhydratvis