potatis, kålrot, morot, broccoli, zucchini, paprika. rödingfiléer. Krydda rödingfiléerna med citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 167 4 rödingfiléer med skinnet kvar (à 150 g). Så här gör du Kontrollera noga att alla ben är borta i fiskfiléerna
Torka av rödingfiléerna och salta lätt. Mortla samman pepparkornen och dillfröna och krydda rödingen. Värm upp rotsakerna i sous-viden tillsammans med rödingen, i 15 minuter. rödingfiléer med skinn, 120-150 g/st
Rödingfilé, kålrot, morötter, sötpotatis, haricot verts, kapris, smör, citron, timjan. Stek rödingfileerna i smör+rapsolja först på köttsidan ganska snabbt, ca 2 min
4 skinn- och benfria rödingfiléer. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skinn- och benfria rödingfiléer 4 msk Kalix löjrom 1 msk olivolja 1 tsk salt och peppar 500 g rotselleri 200 g gulbetor 300 g morötter 1 liten purjolök ½ huvud blomkål 200 g blad från spetskål rivet skal och saft av ½ citron 1 schalottenlök finhackad 1 dl hackad färsk dill 1 tsk salt och peppar 1 kg blåmusslor 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor finhackade 5 kvistar färsk timjan 50 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk salt och peppar
225g rödingfilé. 225g rödingfilé. En jättegod god maträtt med linser som går alldeles utmärkt att göra om till en vegetarisk maträtt om man vill, använd vegetabilisk buljong istället för kycklingbuljong, ersätt fisken med tjockskivade stekta rotfrukter/blomkål eller bara ät linsbrunoisen som den är