rödingfiléer. Krydda rödingfiléerna med citronpeppar och stek dem på båda sidorna på medelhög värme. Röding med romröra och grillade godsaker (4 personer). 4 st rödingfiléer
Skölj och skrapa morötterna försiktigt. Ta ut och lägg på morötter. 4 rödingfiléer. 8 knippmorötter. Fortsätt rosta tills potatis och morötter är nästan klara, 5-10 minuter. 4 rödingfiléer olivolja att pensla på. 8 knippmorötter
Primörmorötter. Lägg på äggen och rödingen. Koka morötterna i cirka 1 minut, lägg därefter ner sparris och färsklök och koka vidare i 1 minut. Salta rödingen och stek den i olja cirka 2 minuter på skinnsidan. rödingfiléer a 170 gram - med skinn
Rödingfilé, kålrot, morötter, sötpotatis, haricot verts, kapris, smör, citron, timjan. Stek rödingfileerna i smör+rapsolja först på köttsidan ganska snabbt, ca 2 min
4 skinn- och benfria rödingfiléer. 300 g morötter. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 skinn- och benfria rödingfiléer 4 msk Kalix löjrom 1 msk olivolja 1 tsk salt och peppar 500 g rotselleri 200 g gulbetor 300 g morötter 1 liten purjolök ½ huvud blomkål 200 g blad från spetskål rivet skal och saft av ½ citron 1 schalottenlök finhackad 1 dl hackad färsk dill 1 tsk salt och peppar 1 kg blåmusslor 2 schalottenlökar 2 vitlöksklyftor finhackade 5 kvistar färsk timjan 50 g Arla® Svenskt Smör 1 dl Arla Köket® crème fraiche 1 tsk salt och peppar
1Rotfruktslåda600 g potatis, fast 2 palsternackor 4 morötter 200 g rotselleri olivolja salt 1 citron färsk timjan. 1Röding4rödingfiléer smör salt vitpeppar
Lägg på rödingen och häll över smör- och kaprisvinägretten. Salta rödingen och stek den i ca 2 minuter på skinnsidan i olja, vänd den sedan och stek i ytterligare 1 minut. 4 rödingfiléer med skinn à ca 170 g. 150 g morot 150 g palsternacka 150 g vitkål 150 g rödlök 150 g små potatisar, kokta 3 dl vatten salt 50 g smör 4 rödingfiléer med skinn à ca 170 g olivolja
tärnade morötter. 3st medelstora tärnade morötter. 225g rödingfilé. 225g rödingfilé. En jättegod god maträtt med linser som går alldeles utmärkt att göra om till en vegetarisk maträtt om man vill, använd vegetabilisk buljong istället för kycklingbuljong, ersätt fisken med tjockskivade stekta rotfrukter/blomkål eller bara ät linsbrunoisen som den är