Vi hade kokat alldeles för mycket potatis till röding vi åt kvällen innan, och kall potatis i all ära - men det är inte alltid lätt att göra något roligt av den
Fiskdisken hos Fiskrökeriet dignade av silvriga makrillar, glänsande rödingar och kraftfulla torskryggar och jag såg framför mig en röding, eller en gös
Om du inte har tillgång till fiskfilé så kan du äta äggröran tillsammans med till exempel makrill i tomatsås, rökta musslor, kräftstjärtar, räkor, sardiner, tonfisk eller något annat gott från hav och sjö
Om du inte har tillgång till fiskfilé så kan du äta äggröran tillsammans med till exempel makrill i tomatsås, rökta musslor, kräftstjärtar, räkor, sardiner, tonfisk eller något annat gott från hav och sjö
Använd med fördel fet fisk som ål, makrill, lax, regnbåge, röding, öring och sik. Hallå där Grillers. Här har ni ett recept till insaltning av kött och fisk när ni ska röka
Tänk då vad man kan uppnå med en seabream, röding eller makrill. Ta vad du vill (makrill är i särklass godast, men bara om du nyss dörjat den själv) men för att receptet ska funka måste det vara en hel, ganska liten fet fisk
Två goda firrar, där särskilt den mjälla makrillen med den goda örtoljan stack ut. ugnsgrillad, örtkryddad makrill, 145 kr och ugnsgrillad röding, 155 kr
Prova till grillad eller rökt fisk, exempelvis makrill eller röding. Till grillad lax, röding eller fläsk kan jag starkt rekommendera en äkta rosé från Provence, de är fint ljusa och har en syrlig hallonsmak helt utan sötma, det finns tyvärr ganska få på Bolaget men Domaine de Collavery (nr 2859) fr 79 kronor är bra
) färsk makrill, lax eller röding med saltet och varmrök fisken, alternativt tillaga den på låg temperatur (125 grader) i ugnen tills den är precis genomtillagad