Den skånska senapssåsen består av just sagda senap, gräddfil, finhackad rödlök och finhackad dill. Stekt röding med färskpotatis och skånsk senapssåsJag antar att ni alla kan koka potatis så det behöver vi inte gå närmare in på
Salta och peppra ordentligt och lägg lök, citron och färsk dill både i, under och över. 70 gram fraiche 5%, 1 tsk majonnäs, lite fransk senap, vitvinsvinäger, salt, peppar, hackad dill, hackad rödlök och några korn socker
Fräs lök och smör i en panna. Såsen kan silas om du vill ha bort löken. 600 gram rensad hel fisk som röding, öring, harr eller regnbågslax. 3 msk finhackad schalottenlök
Vänd rödingen på köttsidan och tillsätt vin och lök och låt det hastigt koka in på hög värme, lyft upp rödingen på en tallrik så att den inte blir torr
Purjolök. Vad som också passar riktigt bra till är kokt och stekt purjolök med rivet ägg. Det fixar du genom fylla en kastrull med vatten som täcker din grovt skivade purjolök
Ansa och hacka kantareller, rödlök och fänkål. rödingfiléer. Finhacka vitlök. 3 Torka av rödingen med hushållspapper. 4 Fräs lök, vitlök och fänkål i het panna i olja i några minuter. 6 Drag skinnet av rödingen och fördela fisken på fyra tallrikar. 1 st vitlöksklyfta. 1 st rödlök
Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion. På med matolja på en plåt, vänd rödingfiléerna på plåten så de får olja runt om