gräslök. 2 rödingar à 600 g. Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie
Gräslök. Ugnsbakad röding. Smörj en ugnsfast form och placera rödingfiléerna i formen. Servera rödingfiléerna med pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak
Nu råkar vi ha tillgång till vitlöksgräs i vår lilla trädgård, men det går lika bra med gräslök. Till varmrätt serverade vi röding, som inte bara är en av våra favoritfiskar, utan också en fisk som passar lika bra till vardags som i lite mer festliga sammanhang
Skiva mandelpotatis och rödlök och blanda med olja, citronsaft och finhackad gräslök. Strö ett tunnt lager av salt, socker och peppar över rödingen och låt den ligga och dra några minuter
Rör ner gräslöken strax innan serveringen. ½ dl fint skuren gräslök. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 167 4 rödingfiléer med skinnet kvar (à 150 g)
Krydda rödingen med salt och stek den på skinnsidan i en stekpanna på hög värme. Vänd rödingen på köttsidan och tillsätt vin och lök och låt det hastigt koka in på hög värme, lyft upp rödingen på en tallrik så att den inte blir torr