Röding dill recept

Röding i ugn med god sås

Röding i ugn med god sås

färsk dill. Röding blev det dagen till ära och sen hade pappa köpt med sig en tårta från Stigs. Fyll buken med några rejäla klickar äkta smör och hela dillkvistar
Ugnsbakad öring/röding

Ugnsbakad öring/röding

Gör samma sak med dillen. 1 kg röding eller öring. 1/2 pkt fryst dill. Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den
Stekt röding med löjromspotatis

Stekt röding med löjromspotatis

4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar. 11 dl dill, hackadSå här gör du Potatisen. 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar
Inkokt röding med stenromssås

Inkokt röding med stenromssås

Hahahah inser här att jag GLÖMT stoppa i dillen…tokigt det kan bli. 1 röding i 1-kilosklassen. 1 knippe dill. 4 port 1 röding i 1-kilosklassen. 1 knippe dill
Röding kort och gott

Röding kort och gott

 Den skånska senapssåsen består av just sagda senap, gräddfil, finhackad rödlök och finhackad dill. Stekt röding med färskpotatis och skånsk senapssåsJag antar att ni alla kan koka potatis så det behöver vi inte gå närmare in på
Röding med ugnsbakad potatis och kålrabbi

Röding med ugnsbakad potatis och kålrabbi

Hacka purjolök och dill och strö över. I dag blev det röding med potatis och kålrabbi i ugn. 600 g rödingfilé. ca 2 dl hackad dill. 600 g rödingfilé. ca 2 dl hackad dill
Helstekt röding

Helstekt röding

Salta och peppra ordentligt och lägg lök, citron och färsk dill både i, under och över. 70 gram fraiche 5%, 1 tsk majonnäs, lite fransk senap, vitvinsvinäger, salt, peppar, hackad dill, hackad rödlök och några korn socker
Halstrad röding med ugnsbakade rotfrukter

Halstrad röding med ugnsbakade rotfrukter

Servera rödingfilén till de ugnsbakade grönsakerna, det pocherade ägget och dillkrämen. Lägg äggulor, citron, dijonsenap, dill och salt i en matberedare och starta mixern
Stekt röding med löjromspotatis

Stekt röding med löjromspotatis

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 1930 4 st röding- eller öringfiléer, à 150 g, med skinnet kvar. 1 dl dill, hackad