Smält rödcurry med oljan i en kastrull. 1 tsk thai rödcurry. Skär kött i lagom bitar. Häll i kokosmjölken, lägg i buljongtärningen och låt dem lite sjuda
Smaka av med pure och rödcurry. 4 kycklingfileérolja4 dl kokosmjölk ( 1 burk)8 dl kycklingbuljong2 msk rödcurry ( eller efter egen smak och tycke ) –Det beror på vilken rödcurry man använder
Chilistark morotssoppa 4 port (som huvudrätt) 1 kg ekologiska morötter, i skivor 1 liten lök, hackad 2 msk neutral matolja 1 bit färsk ingefära, ca 1 msk riven 2 stjälkar citrongräs 4 torkade limeblad 1 l grönsaksbuljong 1 burk ekologisk kokosmjölk 1 msk rödcurry pasta 1 tsk sambal oelek saft och ev riven skal från 1/2 lime ev. 1 msk rödcurry
½ msk rödcurrypasta. ½ msk rödcurrypasta. Slå på 400 gram koksmjölk, ½ msk rödcurry, 1 msk honung och 1 ½ msk fisksås i pannan, vispa ihop och låt det småputtra en stund