Rödbetssoppa smör recept

Rysk Rödbetssoppa Borsjtj

Rysk Rödbetssoppa Borsjtj

Ta fram en stor gryta, smält smör eller hetta upp oljan, lägg ner allt rivna och hackade. Smör eller olja till grönsaksfräset
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Fräs allt i smör några minuter. 6-7 råa rödbetor (500g)2 gula lökar1 klyfta vitkål (250g)ca 2 msk smör1 ½ l vatten3 grönsaksbuljongstärningar1 krm peppar1 lagerblad2 msk vinägersaltPepparrotsgrädde. ca 2 msk smör
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Servera rödbetssoppan med en klick naturell yoghurt, hackad persilja och smörgås. Smör/olja att steka i
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Fräs allt i smör några minuter. 2 msk smör. 2 msk smör. Foto. Theres Lundén. Ett måste när man odlar egna rödbetor är att göra den klassiska ryska rödbetsoppan på vegetariskt vis
Rysk rödbetssoppa

Rysk rödbetssoppa

Stek den på medelvärme i smöret i en gryta. I dag blir det ett recept på en mycket god rysk rödbetssoppa
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Hacka rödlök och slanta morötterna och skiva sötpotatisen tunt, habaneron och fräs i smör. Ingrediemser
Rosenröd rödbetssoppa med fetaosttopping

Rosenröd rödbetssoppa med fetaosttopping

Hetta upp olja/smör i en rymlig gryta, och fräs löken under omrörning. 400 g rödbetor400 g polkabetorca 225 g blomkål - ett pyttelitet huvud eller ett ½ större1 medelstor gul lök3 vitlöksklyftor9 dl vatten3 hönsbuljongtärningar eller grönsaksbuljongtärningar1 dl grekisk yoghurt, gärna Lindahls1 pressad apelsin, ca 1 dl saftsmör, olja eller ghi2 dl grekisk yoghurt100 g äkta grekisk fetaostSkala betorna och skär i mindre bitar (plasthandskar rekommenderas om du inte vill bli illröd om händerna)
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Fräs grönsakerna i smöret. Rödbetssoppa,. Fräs grönsakerna i smöret. Rödbetssoppa,. Rödbetssoppa,. Rödbetssoppa,
Rödbetssoppa med älgfärs

Rödbetssoppa med älgfärs

smör eller ghee att steka i. Rödbetssoppa med älgfärs. 3 - 4 port. 1 hackad gul lök. 3 - 4 rödbetor (2-3 st grovrivna, 1 finriven)
Rödbetssoppa med ingefära, citron och chili

Rödbetssoppa med ingefära, citron och chili

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 6 st rödbeta(or) , stora 1 st gul lök(ar) , liten 1 odefinierad smör , att steka i 2 st vitlöksklyfta(or) , pressade 1 msk ingefära , färskriven 1 st röd chilifrukt , (spara hälften av kärnorna om du vill) 6 dl vatten 3 msk oxfond , (eller 2 grönsaksbuljongtärningar) 1 odefinierad salt 1 st citron(er) , liten ekologisk, saft och skal 1 odefinierad gräddfil , till servering 1 odefinierad peppar Köp receptet
Rödbetssoppa med cèvre och pinjenötter

Rödbetssoppa med cèvre och pinjenötter

Fräs tillsammans med hackad purjolök i smör i en kastrull tills gyllenbrunt och mjukt. När jag kom hem från Varberg i onsdags var jag hungrig som ett djur
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Flytande margarin/smör till stekning. Fräs löken i smöret i en kastrull i ungefär 1 minut utan att den får färg och sätt sedan ner rödbetorna och jordärtskockorna
Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Fräs allt i en klick smör. 250 g färska rödbetor. 1 liten morot. En klyfta vitkål. 2 lagerblad. 10 dl köttbuljong