Rödbetssoppa med vin recept

Rödbetssoppa

Rödbetssoppa

Blanda dem med spadet i grytan. Värm upp och smaka av med salt, citron och ev saft. Garnera med crème fraiche och klippt gräslök
Mikrobloggat: Borsjtj - rysk rödbetssoppa

Mikrobloggat: Borsjtj - rysk rödbetssoppa

Häll över buljongen till den övre markeringen och toppa med kryddor och vin / vinäger. Den här soppan serveras med en klick smetana om man ska hålla sig till ursprungsreceptet och har man inte något annat än grekisk eller turkisk yoghurt hemma så fungerar det fint
Rödbetssoppa med vitlöksbröd

Rödbetssoppa med vitlöksbröd

Häll på vatrten, buljongtärningar, vin och svartpeppar. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper och skär dem diagonalt

God Rödbetssoppa

Man kan även mixa soppan, blir den för tjock kan man späda med lite vatten. Häll i oljan och tillsätt vatten, vin, grönsaksbuljong, peppar, salt och eventuellt lagerblad
Mer än en vanlig rödbetssoppa

Mer än en vanlig rödbetssoppa

Smaka av soppan med salt, peppar och crema di balsamico (eller en mindre mängd balsamvinäger). Mitt uppdrag var att ta med en förrätt och då lyckades jag komponera denna kalassoppa
Tisdag

Tisdag

Jag freestylade ihop en rotsaks/rödbetssoppa som jag lade ner mycket tid och möda i som tyvärr inte gick att äta, den var så jävla äcklig så jag tänker absolut inte dela med mig av varken bild eller recept

Middagsboken - minnen som smakar gott

Oh vad jag gillar denna ryska rödbetssoppa. Till förrätt åt vi en sallad med puylinser, tunt strimlad rödkål, mild mögelost, blå druvor och vinägrett
EN SVENSK RÖD BETA I SÄSONG

EN SVENSK RÖD BETA I SÄSONG

En av de enklaste och godaste rätterna är självklart soppan – rödbetssoppa. Smaksätt med salt, vitpeppar, vitt vin, lite ingefära

Annis rödbetssoppa

Servera med ett gott bröd och ett glas kallt vitt vin. Proportionerna och vilka grönsaker som är med varierar från gång till gång, det här var vad jag hade hemma den här gången

Borsjtj, Spatziba

Ryska influenser i värmande rödbetssoppamed smetana & chèvrecrèmeRödbeta - du färgrika knölIngredienser soppa