Häll över buljongen till den övre markeringen och toppa med kryddor och vin / vinäger. Den här soppan serveras med en klick smetana om man ska hålla sig till ursprungsreceptet och har man inte något annat än grekisk eller turkisk yoghurt hemma så fungerar det fint
Man kan även mixa soppan, blir den för tjock kan man späda med lite vatten. Häll i oljan och tillsätt vatten, vin, grönsaksbuljong, peppar, salt och eventuellt lagerblad
Smaka av soppan med salt, peppar och crema di balsamico (eller en mindre mängd balsamvinäger). Mitt uppdrag var att ta med en förrätt och då lyckades jag komponera denna kalassoppa
Jag freestylade ihop en rotsaks/rödbetssoppa som jag lade ner mycket tid och möda i som tyvärr inte gick att äta, den var så jävla äcklig så jag tänker absolut inte dela med mig av varken bild eller recept
Servera med ett gott bröd och ett glas kallt vitt vin. Proportionerna och vilka grönsaker som är med varierar från gång till gång, det här var vad jag hade hemma den här gången