Det blir snabbt en väldigt lättlagad, god och nyttig middag. När rödbetorna väl kokat, som kan ta sin tid, skalar jag dem ganska lätt med hjälp av en kniv och en gaffel, skivar dem och lägger dem på ett vackert fat
Men ärligt talat så tycker jag att det lätt blir lite för mycket hets inför det hela ibland. Varför inte ta och göra den här rödbetssalladen i enormt stora lass, kanske också rulla några hemmagjorda veganköttbullar, och sedan ta en snygg bild på dem och lägg upp i Vad Lagar Du För Veganmat idag och fråga om någon vill komma och hänga
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Rödbetssallad. Sedan är det bara att steka sötpotatisplättarna, i kokos- eller olivolja. Passar fint till chili- och ingefärssmaken =) Sötpotatisplättar
Rödbetssallad. Jag kan också intyga (efter fyra julbord på en vecka) att magen har mycket lättare att smälta ett helt växtbaserat julbord än ett baserat på kött, vilket gör att du kommer orka äta ännu mer och inte tröttna lika fort på julmaten
Prova att lägga i pitabröd med tzatziki, fyll utflyktsmackan med skivade veggobullar och rödbetssallad istället för köttbullar eller låt "bullarna" vara ett alternativ på buffébordet