Ingredienser Portioner. 4 500 g rödbetor 300 g potatis 200 g palsternacka 2 ägg 1 msk flytande honung 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 krm grovmalen svartpeppar rapsolja Getostcrème 200 g getost av chèvretyp 1 dl crème fraiche salt peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blötlägg och koka bönorna i förväg enligt förpackning. Skala och riv rödbetor och potatis grovt. Blanda ihop de rivna rotsakerna i en bunke, salta och peppra rikligt
Blötlägg och koka bönorna i förväg enligt förpackning. Skala och riv rödbetor och potatis grovt. Blanda ihop de rivna rotsakerna i en bunke, salta och peppra rikligt
Hej sötnosar. Hoppas att ni haft en fin helg och njuter av lite härligt lugn såhär på söndagen. Här har vi precis kommit hem från ett dygn hos svärföräldrarna i Sunne och har precis spenderat den senaste timmen med att få ordning på kaoset som blir när man varit bortrest med bebis och veckohandlat på samma gång
Jag har verkligen snöat in på rödbetor den här hösten. Bland annat så har jag gjort pizza med rödbetor, rödbetspaj, rotfruktsplättar med rödbetor, toast med rödbetsröra och rödbetsrårakor
1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Mixa 200 gram getost med 100 gram yoghurt, 1 tsk honung och 1 nypa salt och peppar till en slät massa med en stavmixer eller i en matberedare