Rödbetslasagne med timjan, ca 4 portioner. Häromdagen införskaffade ena blogghalvan (den halvan med minimalt kylskåp) en himla massa rödbetor, med målet att omvandla dem till någon slags burgare
Rödbetslasagne. Varmrätten så velade jag fram och tillbaka mellan Bankens panna och hängmörad biff men det slutade med bankens panna och istället för klyftpotatis som skulle vara till så bad jag om att få en sallad och beställde min oxfilé medium rare, Cattis beställde rödbetslasagne
Tredje rätten blev en rödbetslasagne. Rödbetslasagne med ricotta1-2 port3-4 kokta rödbetor4 st lasagneplattorolivolja 125 g ricotta flingsaltsvartpeppar2-3 tsk Heureka
Linssallad1 dl beluga linser eller svarta linser koka enligt förpackning2 tärnade tomaterfärsk babyspenatnågra goda oliverBlanda i hop och gör en dressing på2 msk olivoljasaften från 1 /2 citron1/2 vitlöksklyftalite hackad persiljasalt och pepparStrö lite pumpafrön på toppen och servera till din goda rödbetslasagne