Egna rotsakschips som man gör i ugnen är verkligen jättegott. Om man använder rödbetor ska man bara komma ihåg att chipsen verkligen tar tid på sig för att torka i ugnen
Återigen landar det ett rödbetsrecept här på bloggen, det blev chips den här gången. Jag vet inte hur mycket nyttigheter som stannar i betan efter en vända i ugnen på 180 grader, men nyttigare än vanliga chips borde det vara
Rödbetor är verkligen fantastiskt – vilken underbar smak de har. Billigt är det också, och odlas ofta lokalt, så det är en perfekt råvara att ha hemma – speciellt nu på hösten
I dag gör jag en getostrisotto med rödbetschips och på något sätt gör den sig själv, så medan den puttrar och chipsen är i ugnen passar jag på att dela med mig av receptet
Men jag väljer att kalla dem för sötpotatis- & rödbetschips. Sötpotatis- & rödbetschips. Rosa kex kallar Vera dessa godingar för, vilket är ganska logiskt för en liten 2,5 åring som aldrig har ätit chips
Topp med rom, ruccola, machesallad å rödbetschips. Fredagsmiddagen. Torsk med jordärtskockspuré visade sej vara en riktig fullträff även enligt Herr man-kan-vl-inte-ha-fisk-på-en-fredag
TV-snackset - rödbetschips med getfärskost blev aningen försenat (det tar mycket längre tid än man tror att fixa rödbetschips i ugnen - notes to self - micron är blixtsnabb