Stek i smör på hög värme och sänk när de fått fin yta på båda sidor. Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Forma sedan biffar likt hamburgare och stek dem sedan i smör eller grilla dem indirekt på foliepapper på grillen tills dem fått fin färg och är genomstekta
smör eller olja, till stekning. Forma till små biffar och stek i smör eller olja ca 3 minuter på varje sida. 300 g rödbetor 200 g morötter 1 gul lök 2 ägg 1-1,5 dl ströbröd salt och peppar smör eller olja, till stekning salladsblad
Forma biffar och stek i smör i en stekpanna så att de får yta. Servera till rödbetsbiffarna. God morgon. Här kommer dagens middagstips, biffar på rödbetor med klyftpotatis och en kräm med honung, rosmarin och fetaost
Forma rödbetssmeten till biffar och stek i smör några minuter på varje sida. Stek bönorna och purjolöken i smör eller olja och krydda med persilja, salt och peppar
Forma till biffar och lägg i varm panna med smör. Så här kommer ett recept på höstens rödbetsbiffar. Nu i rödbetstider var dessa biffar perfekt, billigt, snabbt o enkelt att laga
Har varit nyfiken på rödbetsbiffar och vegetariska alternativ ett tag – dessa var supergoda. Blanda alla ingredienser i en bunke och forma till biffar (jag gjorde 6st) stek dessa i rikligt med smör på mellanvärme
Klicka ut smeten i en stekpanna med smör i och stek på medelvärme tills biffarna fått fin färg. Servera rödbetsbiffarna med potatismos, gröna ärter och ädelostkräm