Till biffarna serverade jag en chèvre- och rosmarinsås smaksatt med honung och saffran. Då vandrade tankarna iväg till Pickis rödbetsbiffar som jag tidigare har lagat flera gånger och alltid med lyckat resultat
Rosmarin. Rödbetsbiffarna, 6 st. Ikväll blev det vegetariskt till middag. Hittade lokalt odlade rödbetor till fint pris på ICA för några dagar sen och det var ju för bra för att motstå Resultatet blev gudomligt goda biffar, scrolla ner för recept
Innehåller Rosmarin, Timjan, Mejram, Basilika, Sommarkyndel och Dragon. Rödbetsbiffar. Jag åt Rödbetsbiffar med blandade Salladsblad, Tomater, Vitkål och ChiliMandelsmör
Tillsammans med ett gäng rubinröda rödbetsbiffar som jag plockade fram ur frysen och en klick turkisk yoghurt blev det en perfekt lunch att ladda om kroppen med
Glutenfri galette med björnbär, päron & rosmarin 5. Durra- & rödbetsbiffar 3. Lagom till temasläppet i november för Månadens gröna kommer här ett maffigt jubileumsinlägg för att fira att vi har hållit igång i sex månader
Smula ned fetaosten i créme fraichen och smaksätt med honung, rosmarin och peppar. Rödbetsbiffar med fetacreme, 4 pers. 150-200 g fetaost2 dl créme fraiche2 msk honung1 msk färsk, hackad rosmarin½ krm svartpepparsalladhackade valnötterBlanda rivna rödbetor och riven lök med ägg, maizena och kryddor