Blanda sedan denna med creme fraiche och rör ner timjan. Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Mixa samman crème fraiche, fetaost, honung, timjan och vallmofrön i en skål med mixerstav. Skala och riv rödbetor, potatis, palsternacka och schalottenlök i matberedaren med fina rivskivan
Så istället för att ha de vanliga köttbullarna och prinskorv på julbordet så serverade jag dessa rödbetsbiffarmed en underbar grönkålssallad som Malin på healthspiration tipsade om
En liten näve färsk timjan. På mitt julbord kommer jag bland annat att servera dessa underbara rödbetsbiffarna som passar utmärkt med grönkålssalladen vi skrivit om tidigare
Vispa ihop ägg med majsstärkelse, lökpulver, torkad timjan, pressad vitlök, salt och peppar. Ta även med lite av vätskan i botten av skålen til varje biff
kryddor efter smak (vi använde timjan och umami). Rödbetsbiffar på högrev, med jordärtskockspuré då det enligt mig passade till lammet vi inte kunde köpa och sedan satt dillen på just detta kvar
Späd med buljong eller vatten, salta och peppra och smula ner lite timjan. Rödbetsbiffar. (Eller riv rödbetorna och mosa potatisarna) Blanda det rivna i en skål tillsammans med den frästa löken och övriga ingredienser
Blanda ihop ris och linser med de rivna rödbetorna, hälften av solrosfröna och ströbrödet. Forma biffar, ganska små, och stek på medelhög värme i smör eller olja
Jag åt Rödbetsbiffarmed blandade Salladsblad, Tomater, Vitkål och ChiliMandelsmör. Sedan går de ju dessutom att variera med olika tillbehör, såser och kryddningar
Rödbetsbiffarmed en matig sallad var det ja. Nu ska ni få recept på världens godaste rödbetsbiffar. Jag serverade med dem en matig sallad som liksom blev pricken över i