Rödbetsbiffar med getostcréme recept

Rödbetsbiffar med getostcrème

Servera till rödbetsbiffarna. Servera med. Blanda med ägg och pepparrot, smaka av med salt och peppar. Mosa osten och blanda med yoghurten
Rödbetsbiffar

Rödbetsbiffar

Blanda med ägg och maizena. Gjorde mitt andra försök att göra rödbetsbiffar. Krydda med salt och peppar. Klicka ut biffar i en plättlagg eller stekjärn med lite smör

Rödbetsbiffar med gröna linser

Blanda ihop ris och linser med de rivna rödbetorna, hälften av solrosfröna och ströbrödet. Forma biffar, ganska små, och stek på medelhög värme i smör eller olja
Meny till nyår

Meny till nyår

en meny medrödbetsbiffarmed getostcrème och honungsrostade rotsaker. Till rödbetsbiffarna har vi adderat linser för matighet och rostade solrosfrön för smak och tuggmotstånd

Rödbetsbiffar med getostcréme

Servera biffarna medgetostcréme och klyftpotatis. Smaka av med salt och peppar. Smaksätt med salt och peppar

Rödbetsbiffar med getostcrème

Förra veckan blev det alltså Rödbetsbiffarmed getostcrème. Vänd sedan ner rödbetor och vitlök, smaka av med salt och peppar