Fräs 1 hackad gul lök mjuk i olja i en stekpanna. Blanda ihop ca 6 skalade och grovrivna stora rödbetor, 2 grovt rivna, skalade gröna äpplen, den frästa löken, ca ½ msk fransk senap, 1 dl quinoamjöl och 3-4 msk chiafrön i en stor skål. 1 hackad gul lök
Hacka löken. Jag gjorde rödbetsbiffar till middag som serverades med avokado, tomat, majs och salladsblad med ringlad balsamicosås, citronpeppar, flingsalt och smulad fetaost + keso och skivor av kiwi
Börja med att riva rödbetorna och löken med grova sidan av rivjärnet. Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Finhacka löken och stek den tills den får färg. 1 gul lök. 300 g rödbetor 200 g morötter 1 gul lök 2 ägg 1-1,5 dl ströbröd salt och peppar smör eller olja, till stekning salladsblad
Finhacka löken och stek tills den får färg. Supergoda och saftiga rödbetsbiffar som är enkla att laga. Jag älskar att servera rödbetsbiffarna med fetaostkräm och en god sallad
Servera gärna med råstekt potatis och vitlökssmör. Men nu ska det bli rödbetsbiffar. RödbetsbiffarRÖDBETSBIFFAR 1 finhackad gul lök1 liter rårivna rödbetor4 ägg1 tsk saltsmör till stekningVispa äggen lätt
Blanda ner vetemjöl, gul lök, rödbetor, saltgurka, rödbetslag, salt och peppar. Jag provade hans recept på rödbetsbiffar och stuvade morötter och blev riktigt nöjd
Denna jul testade jag att göra panerade rödbetsbiffar och de blev supergoda. Så istället för att ha de vanliga köttbullarna och prinskorv på julbordet så serverade jag dessa rödbetsbiffar med en underbar grönkålssallad som Malin på healthspiration tipsade om
Kan säga åt alla som rynkar på näsan när ni läser Rödbetsbiffar, ge det en chans iaf. Skala rödbetorna & löken och riv de på den grova sidan på rivjärnet