Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Sås av yoghurt och mosad getost passar också. Men nu ska det bli rödbetsbiffar. RödbetsbiffarRÖDBETSBIFFAR 1 finhackad gul lök1 liter rårivna rödbetor4 ägg1 tsk saltsmör till stekningVispa äggen lätt
Gjorde mitt andra försök att göra rödbetsbiffar. Rostade rotfrukter (morot, potatis, rotselleri, olivolja, timjan) och gjorde en getostcreme på 100 g färskost, 1 dl grekisk yoghurt och ca 100 g getost som jag mosade i hop med en gaffel. ca 100 g getost
Servera med creme fraich som blandas med getost och en couscoussallad. Testade att göra rödbetsbiffar i slutet av sommaren och kan nu inte sluta att göra biffar med bas av rödbeta
Sallad med rostad rabarber, sparris & getost 2. Durra- & rödbetsbiffar 3. Lagom till temasläppet i november för Månadens gröna kommer här ett maffigt jubileumsinlägg för att fira att vi har hållit igång i sex månader
Här pratar vi inte böngrytor, torra linsbiffar, sparrisrisotto eller ugnsbakade rödbetor med getost. Confiterade betor med frasig ostronskivling, ättiksmajonnäs, persiljeolja och machesallat, Landgång med gravade sommargrönsaker, krämigt ägg och ramslöksmajonnäs, Karamelisserade jordärtskockor med potatis- och getostpuré, cruditéer och ölsky
Tillsätt pressad vitlök, fint hackad ruccola, smulad getost och hackad kapris. ½ paket getost, ca 75 g. ½ paket getost, ca 75 g 3 stora ekologiska ägg - delade i gulor och vitor