Rödbetsbiffar. Har inte fått in så många tips på recept på sistone, så började bläddra lite i min kokbok Nya Annas mat av Anna Bergenström och hittade detta som lät gott
Denna gång serveras betorna i form av dessa läckra rödbetsbiffar. Rödbetsbiffar. Rödbetsbiffar. Idag blir det ännu ett recept med rödbetor som huvudingrediens
Blanda sedan denna med creme fraiche och rör ner timjan. Åter till själva rätten då där allting började med att Camilla gav mig i uppdrag att göra rödbetsbiffar, något hon läst om men slarvat bort receptet på och då var det var bara för mig att sätta igång och improvisera, något jag gillar
Koka linserna enligt förpackningen och häll av vattnet. Skala och riv rödbetor och morötter. Blanda linser och rivna rotsaker i en matberedare och mixa till en nästan slät smet
Skala och riv rödbetor, potatis, palsternacka och schalottenlök i matberedaren med fina rivskivan. Byt till kniv och tillsätt sköljda kikärter, ströbröd och potatismjöl, och mixa samman
Rödbetsbiffarna, 6 st. Ikväll blev det vegetariskt till middag. Hittade lokalt odlade rödbetor till fint pris på ICA för några dagar sen och det var ju för bra för att motstå Resultatet blev gudomligt goda biffar, scrolla ner för recept
Servera med creme fraich som blandas med getost och en couscoussallad. Testade att göra rödbetsbiffar i slutet av sommaren och kan nu inte sluta att göra biffar med bas av rödbeta