Vispa ihop olja, citronsaft, aromat, svartpeppar och vitlökspulver i en skål. Jag rostade några rödbetor, marinerade lite kikärtor och rörde ihop en kall sås med riven västerbottenost
Lägg i en ugnsfast form, ringla olja över, krydda med citronskal och citronsaft. Såsen smakade utmärkt tillsammans med grillad lammrostbiff och ugnsbakade rödbetor
Riv citronskalet, pressa ur saften och blanda med rödbetorna. rödbetor. Det har aldrig slagit mig in att man kan koka sylt på rödbetor, trots att jag gjort egen morotsmarmelad vid något tillfälle
Lägg kokta och skivade rödbetor på ett fat och ringla över dressingen. 400 g rödbetor. rivet skal och saft av 1 st citron. rivet skal och saft av 1⁄2 st apelsin
Rostade rödbetor4rödbetor (stora) 3 chorizokorvar 2 msk honung 3 msk olivolja 1 kvist rosmarin. Yoghurtsås2 dl yoghurt 2 msk harissa (justera mängd efter hur het du vill ha den) 1 citron, saft och lite rivet skal 0,5 krm salt
rivet skal och saft av ½ lime. 1 kg färska rödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Pressa ut så mycket saft som möjligt och lägg sedan i skålen med den mindre delen blomkålsris. Jag borde kanske döpa om den här bloggen till Blomkålsbloggen, för det känns som jag skriver blomkålsrecept minst en gång i veckan