Fördela ärtskott eller rucola och rödbetor på assietter eller i skålar. ärtskott eller rucola. Häll av vattnet och spola rödbetorna under kallt vatten och gnid av skalet
Vispa ihop olivolja och balsamvinäger och blanda med rucolan. Koka rödbetorna 25-30 minuter med skal till de känns mjuka. 6 små rödbetor. 50 g rucolasallad
Blanda quinoa, lök och rucola på ett stort fat. Skala och skär rödbetorna i små bitar. Koka quinoa och rödbetor i buljong ca 15 min. 600 g rödbetor. 75 g rucola
Låt rinna av på hushållspapper) och avsluta med en hög rucola, och så klart lite honung. Ta ut pizzorna och smula över getost, täck med rostade rödbetor ( Skär tunna skivor av färdigkokta rödbetor, rosta på 150-200 C med lite olivolja och flingsalt
Blanda quinoa, lök och rucola på ett stort fat. Skala och skär rödbetorna i bitar. Koka quinoa och rödbetor i buljong ca 15 min. 600 g rödbetor. 75 g rucola