Har ni sett de färdigkokta vacuumpackade rödbetorna som äntligen kommit till vissa grönsaksdiskar. För ärligt talat, hur kul är det både att koka rödbetor och sedan bli knallröd om händerna när de skalas
Bland annat ugnrostad potatis med vitlök, olivolja och rosmarin, rårakor med bacon och rårörda lingon, potatissallad med ruccola, fetaost och körsbärstomater och så denna
Lägg ruccolan på ett fat, lägg på rödbetorna när det fortfarande är varma. ruccolasallad. Gjorde baconlindande dadlar och ugnsgratinerade rödbetor med chevéost
Till det hade vi ryggbiff och en sallad som innehöll allt från ruccola till mina hemodlade tomater. Jag har bland annat sökt på vad som är bra att äta för levern och rödbetor var en av sakerna som dök upp
Häll över dressingen och lägg över fårosten och ruccolan, häll över dressigen och avsluta med några varm med pepparkvarnen och ytterligare lite havssalt om så önskas
- Ruccola. Egentligen mer av en hösträtt, men det var extrapris på rödbetor så passade helt enkelt på. Servera med ruccola, och häll över det smälta smöret (när jag frös in till matlådor lade jag i en liten klick smör som ju smälter i micron)
Tag från värmen och vänd ner ruccola och ärtskott. Klyfta rödbetorna och skiva äpplet i tunna skivor. Fördela rödbetor, äpple och avokado jämnt över det gröna