Rödbetor med chevre recept

Rödbetor med chèvre och valnötter

Rödbetor med chèvre och valnötter

Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetormed chèvre och valnötter
Rödbetor med chèvre och honung

Rödbetor med chèvre och honung

En god och lättgjord förrätt där rödbetorna får sällskap av chèvre i ugnen. Spola de varma rödbetorna i kallt vatten
Chevré Chaud med honungsstekta rödbetor och wahlnötter

Chevré Chaud med honungsstekta rödbetor och wahlnötter

Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetornamed nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
Rödbetor med chèvre, valnötter och honung

Rödbetor med chèvre, valnötter och honung

8 rödbetor, små. Rödbetormed chèvre, valnötter och honung8 rödbetor, små 4 skivor chèvre akaciahonung 1 dl valnötter 1 tsk flingsalt 4 kvistar färsk rosmarin
Rödbetor med chevre i ugn...

Rödbetor med chevre i ugn...

Koka rödbetornamed skalen på i saltat vatten. Dela chevren i bitar och strö över rödbetorna. Rödbetor i ugn
Ugnsbakad rödbeta med chevre&honung

Ugnsbakad rödbeta med chevre&honung

Tag ut och servera rödbetorna tillsammans med rucolasallad. Lägg rödbetorna att svalna i kallt vatten. Smula över chèvre och ringla över rikligt med honung
Rödbetor med Chèvre – smakrikt gott

Rödbetor med Chèvre – smakrikt gott

Tillsammans med lite grann balsamvinäger som man skvätter på före servering är detta ett middagstillbehör med skyhöga poäng [om man tycker om rödbetor vill säga] så try it
Rödbetor med chèvre

Rödbetor med chèvre

Och när vännerna skulle komma över på middag i fredags var det just rödbetor de fick till förrätt, piffade med chèvre, timjan, honung, pinjenötter och olivolja
Rödbetor med chevré

Rödbetor med chevré

chevre,. Ugnsrostade rödbetormed chevré. Direkt när vi fick rödbetor från Viktors mammas trädgårdsland visste vi vad som skulle stå på bordet