Borsta rödbetorna rena. Servera med flingsalt och smör. Rödbetor har mycket starkt färgämne. Smör. Det är bara att reglera antalet rödbetor efter deras storlek och hur pass hungrig man är
Häll sedan av vattnet och skär rödbetorna i klyftor. Toppa med riven pepparrot, brynt smör och kapris. Servera torsken med pepparrotssåsen och rödbetorna
Klyfta, blanda runt en klick smör, på med en nypa flingsalt och lägg undan till serveringen. Att det var så enkelt att koka rödbetor, varför har jag aldrig gjort det tidigare
Stek med rödbetorna i lite av smöret i en stekpanna tills det blir varmt. Dela rödbetorna i klyftor. Bryn resten av smöret i stekpannan tills det slutar bubbla och är ljusbrunt
Smakkombinationen är supergod med råa ingredienser och minst lika god med koktarödbetor. Om man vill göra mer av dem än bara koka och äta med smör, och eventuellt lite salt, så kan man göra en ljumen rödbetssallad med äpple och pepparrot
Speciellt på en smörgås, eller som här - på rödbetor. smör. Rödbetor med riven pepparrot. ) Häll gräddsmörs-blandningen på rödbetorna, salta och peppra och strö över lite riven pepparrot precis innan servering