Tillsätt, räkor, lök, paprika, dill, kryddor och crème fraiche. Servera de goda biffarna till koktarödbetor och en klick turkisk yoghurt samt en citronskiva
Koktarödbetor med Crème fraiche. När rödbetorna är kokta skalar du de lätt genom att trycka ut de ur skalet (plasthandskar är att föredra så slipper du röda fingrar)
Koktarödbetor, med en ädelostkräm, är nästa förslag. Rödbetor med Ädelostkräm. Om man vill kan man köpa färdig koktarödbetor, så blir det ett enkelt jobb
Såsen gör du på cream fraiche och grädde som du låter koka upp tillsammans med färskriven pepparrot. Häll sedan av vattnet och skär rödbetorna i klyftor
Mosa den mot botten av en skål och rör ihop med creme fraichen. Gnugga rödbetorna rena och skär bort fästet – skär bort det så rakt du kan så kan rödbetorna stå på denna yta
½ burk cremé fraiche. Har provat att köra alltihop från början i ugnen, först ha rödbetorna i ugnen och sen lägga på osten, koka dem skalade och sen in i ugnen, bara ha chévre på osv