Servera laxgrytan med knäckebröd och pepparrotsfärskost. Skala rödbetor, potatis och lök. Koka rödbetor och potatis sakta i grönsaksbuljongen ca 10 minuter. 400 g rödbetor
Lägg osten på knäckebröden och garnera med rödbetorna och eventuellt lite vattenkrasse. Lägg rödbetorna på en plåt, ringla över olivolja och rosta i ugn på 225 grader i ca 30 min, salta och peppra
Rödbetor med chevre och nötter. Ett riktigt riktigt gott knäckebröd som jag inte hunnit blogga om än. Om du vill pröva på LCHF så här jag här lite tips på recept som du kan testa
Ingredienser 250 g skalade rödbetor 75 g morot 50 g rotselleri 100 g vitkål 1 rödlök ½ msk olivolja 6 dl grönsaksbuljong ½ msk balsamvinäger salt och peppar 2 msk turkisk yoghurt, ev. Annons 4 skivor knäckebröd med 2 msk lätt pepparrotsost
Söta drycker (som även den torra cidern är) tycker jag behöver lite matiga tilltugg och inte bara socker, så jag bjöd på mini-Janssons i cupcakeformar (det funkar riktigt bra), julköttbullar och inlagd rödbeta på tandpetare, baconlindade dadlar och gubbröra på knäckebröd
Friggs glutenfria knäckebröd är bakade med superfrön och gillas av alla i familjen. – I samarbete med Friggs – Här kommer ett tips på goda glutenfria knäcken