Tvätta rödbetorna och dela i halvor eller kvartar, lägg i en form, salta och ringla lite olja över. 4 - 6 rödbetor. 150 g gorgonzola. 4 - 6 rödbetor Salt. 150 g gorgonzola
På kvällen blev det en riktig höstmiddag med ugnsstekt gårdskyckling, rödbetor och brysselkål. Varma fikon och persikor med gorgonzola och rostade mandlar
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
rödbetor. Rör ner creme fraiche och grädde samt gorgonzola. Servera med kokt potatis och rödbetor. För er som avskyr gorgonzola är tipset att köpa en lite billigare och mildare mögelost och använda konjak i såsen som tar bort den där smaken från osten
Och som vanligt så konstaterade vi att vi äter färska rödbetor alldeles för sällan. Gorgonzola, kittost, väterbottenoströra, Kiri och en Gruyère blev det denna gången
Smält lite gorgonzola överst. En liten bit gorgonzola (kan uteslutas). Koka upp vattnet i en liten kastrull tillsammans med olivolja och buljongtärning
Eller en annan med rödbetor och getost. Tänk er en sallad med päron och gorgonzola. Det här med att lägga upp ett salladsrecept känns ju egentligen lite lönlöst, eftersom jag tror att vi alla är kapabla till att blanda ihop våra egna favoritingredienser i en skål
Listor -. Vardag. En grå lördagsmorgon och en vad-lista. Februari 20, 2016 12. 41. Idag vaknade jag upp till en grå morgon full med snöblandat regn, lagom inspirerande
Trattkantarellsoppa med gorgonzola. 2 st rödbetor . 2 st rödbetor. Enrissökt regnbågsfile med rostade rotfrukter är en skön blandning mellan den tyngre rökiga smaken samt den fräscha friska smaken som fås från regnbågslaxen
Koka rödbetorna mjuka för sig och lägg de andra rötterna i en ugnsfast form. en mild palsternackssoppa till förrättvarmrätt bestående av kycklingrulle, rostade grönsaker och en gorgonzolasåstill efterrätt en hallon- och havtorns-pannacotta med hallon och vitvinsgeléNyårsafton blev detförrätt bestående av potatisterrine, varmrökt vildandsbröst samt rostat franskbrödtill varmrätt kycklingrullad, rostade grönsaker och gorgonzolasåsoch till efterrätt chokladmousse med krisp o marschmallowsSom sagt
Fördela rödbetorna över köttet. 150 g gorgonzola. 400 g rödbetor,. Salta och peppra köttet. Stek skivorna i smör och olja cirka 4 minuter på varje sida