Rödbeta ättiksgurka recept

Stekt rödspätta med kapris och rödbetor

Stekt rödspätta med kapris och rödbetor

3 msk finhackad ättiksgurka. 4 portionsspättor salt peppar från kvarn 4 msk vetemjöl 4 msk smör 3 msk finhackad ättiksgurka 3 msk finhackade rödbetor 2 msk finhackad kapris kokt potatis citronklyftor
Fräsch rödbetssallad

Fräsch rödbetssallad

Skala äpplena och ta bort kärnhusen. Skär äpplen, potatis, rödbetor och ättiksgurkor i små tärningar. Blanda ihop detta med löken och blanda i rödbetsspadet och slutligen den vispade grädden
Fyllda isterband

Fyllda isterband

4 msk finhackad ättiksgurka. 4 msk finhackad ättiksgurka. FYLLDA ISTERBAND. Isterband - en lätt syrlig svensk favorit
Parisersmörgås II

Parisersmörgås II

2 msk ättiksgurka. 5 st gul lök finhackad 2 msk rödbetor finhackade 2 msk ättiksgurka finhackad 1 msk kapris 4 st brödskivor vita 2 msk smör Till servering
Sjömansbiff i lergryta

Sjömansbiff i lergryta

Servera med inlagda rödbetor eller ättiksgurka. Lägg grytan i vatten 10-15 minuter. Skär köttet i mindre bitar
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

½ dl finhackad ättiksgurka. ½ dl finhackad ättiksgurka. En riktig husmansklassiker, som jag här serverar med ugnsrostade rotfrukter och senapskräm
Lapskojs 4 Portioner

Lapskojs 4 Portioner

Serveras med rödbetor och salt- eller ättiksgurka. 1. Skala potatisen och skär i tärningar. Koka potatis och kött i spadet från Corn beefen tillsammans med kryddorna i 15-20 minuter så att potatisen blir mjuk
Biff à la Lindström LCHF

Biff à la Lindström LCHF

Den enda vi ändrade var att vi tog bort ättiksgurkan och hade i lite mindre rödbetor. Vi är lite dåliga på att laga svensk husmanskost
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Blanda köttfärs, salt, kryddor, rödbetor, ättiksgurka, kapris och lök. 2 msk hackad ättiksgurka. Blanda skorpmjöl och mjölk
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram köttfärs , nöt- eller blandfärs 4 msk ströbröd 1,5 dl vatten 1 st ägg 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 st lök , finhackad 3 msk ättiksgurka , finhackad 3 msk rödbetor , finhackade, inlagda 2 msk kapris 2 msk smör 1 dl buljong , köttbuljong, eller vatten, ev Köp receptet
Parisare med senapskräm

Parisare med senapskräm

Blanda lök, färs, ättiksgurka, rödbetor, ägg, senap, salt och peppar. 2 msk ättiksgurka. 2 msk rödbeta. Skala och finhacka löken
Rysk köttfärspanna

Rysk köttfärspanna

½  dl finhackad ättiksgurka. Skala och hacka löken. Stek färsen torr och smulig i matfett i en stekpanna
Veganska hamburgare på Formbar Färs med Burgerdudes

Veganska hamburgare på Formbar Färs med Burgerdudes

Skala och riv rödbetan. Finhacka ättiksgurka, gullök och vitlök. 1/2 rödbeta – finriven, inkl. 2-3 msk finhackad ättiksgurka. 1/2 rödbeta – finriven, inkl. 2-3 msk finhackad ättiksgurka
Rödbetssill med äpple

Rödbetssill med äpple

1 msk hackad ättiksgurka. Låt sillen rinna av. Skär äpple och rödbetor i små tärningar. Blanda det med crème fraiche och rör i lök, gurka och sill
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Förbered tillbehör som potatis. Blanda ströbröd och vatten i en bunke. Låt stå att svälla ca 10 min. Finhacka under tiden löken